Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

IT Support medewerker Breda

Om als Support medewerker in Breda aan de slag te kunnen heb je niet alleen kennis van IT nodig maar ook de communicatieve vaardigheden om begrijpelijke ondersteuning te bieden aan mensen die deze kennis missen. Doordat bijna elke grote organisatie wel over een ICT-afdeling beschikt, zijn er veel mogelijkheden om als IT-er een baan te vinden. Wil je graag eens rondkijken en ervaringen opdoen bij verschillende organisaties met elk hun eigen uitdagingen en bedrijfsculturen? Dan is detachering via IT-Profile echt iets voor jou. Je doet zo verschillende ervaringen op, breidt je netwerk uit en hebt daarbij toch de zekerheid van een vast salaris en auto van de zaak.

 

 

Aan de slag als Support medewerker Breda via IT-Profile

Op onze vacaturepagina vind je wellicht al een vacature Support medewerker in omgeving Breda die je aanspreekt. Hebben we momenteel niet iets beschikbaar, neem dan sowieso even contact met ons op. Wanneer je voor onze detachering kiest, dan kom je te werken in een club van ambitieuze IT-ers waar je veel van kunt leren. Door de borrels, teamactiviteiten en bedrijfsuitjes leer je elkaar snel kennen. Binnen de IT-sector is actuele kennis erg belangrijk. Via onze IT-Academy helpen we je die kennis op peil te houden met updatesessies en verschillende opleidingen. Zo ben je in staat voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden. 
 


 

 

 

Vacature voor support medewerker in Breda plaatsen

Heb je een IT Support medewerker in Breda nodig om ziek personeelslid te vervangen of een project op tijd af te krijgen? Voor elke situatie waarbij je op korte termijn iemand nodig hebt, kan IT-Profile uitkomst bieden. Al vanaf 1995 brengen we IT-talenten en organisaties samen. Of het nu van tijdelijke aard is of via een detavastcontract; wij vinden de perfecte match voor jouw organisatie. Graag bespreken we de mogelijkheden voor jouw organisatie. Bel met 040 234 88 00 of stuur een e-mail naar info@it-profile.nl.
 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl