Hallo! Welkom
bij 
IT-Profile.

Wij bieden het antwoord op de vraag van vandaag, morgen en de toekomst door organisaties en IT-professionals bij elkaar te brengen. Plezier, kwaliteit en betrokkenheid zit in ons DNA. Dat is waar de molecule in ons logo voor staat.

 

 

 

Werken als supportmedewerker via detachering

Wil jij als supportmedewerker in verschillende IT-omgevingen aan de slag om zo kennis te maken met meerdere bedrijfsculturen, dynamieken en unieke uitdagingen? Houd je echter wel van de zekerheid van een vast salaris en auto van de zaak? Dan is detachering via IT-Profile de juiste keuze voor jouw carrière. Wij brengen al sinds 1995 organisaties en IT-professionals samen. IT-Profile bestaat uit een team van 70 ambitieuze IT-professionals die onze opdrachtgevers dagelijks ondersteunen op vele uiteenlopende gebieden binnen de IT. Bekijk onze vacaturepagina om te zien of er een vacature supportmedewerker open staat die jou aanspreekt.

 

Vacature supportmedewerker vervullen via IT-Profile

Door deel uit te maken van het IT-Profile team, profiteer je van de kennis die wij in huis hebben en luisteren we ook graag naar jouw inbreng. Je voelt je door de Brabantse gezelligheid en gedeelde ambitie snel bij ons thuis. Met leuke uitjes versterken we het teamgevoel. Daarnaast bieden we je mogelijkheid om je kennis verder te ontwikkelen via onze IT-Profile Academy. Geregeld nodigen we experts uit die updatesessies en opleidingen verzorgen waardoor je jouw kennisniveau in korte tijd verhoogt. Wij willen nieuwe talenten graag faciliteren om hun doelen te behalen. Laat ons weten wat je wilt bereiken en we zullen je daarin ondersteunen. Stuur je cv voor de supportmedewerker vacature naar Natasja Derkx via Natasja@it-profile.nl of neem telefonisch contact op via (040) 234 88 00. Ook wanneer je als ZZP-er werkt en op zoek bent naar uitdagende opdrachten kun je contact met ons opnemen.


 

 

 

Supportmedewerker vacature laten vervullen door IT-Profile

Wanneer je voor jouw organisatie ook op zoek bent naar IT-talent om jouw ICT-afdeling te versterken dan kan IT-Profile uitkomst bieden. Door onze ervaringen en kennis van de markt, weten we telkens een perfecte match te vinden. Wij plaatsen je supportmedewerker vacature op onze website en gaan direct voor je op zoek. Of het nu voor korte tijd is of op basis van een detavastcontract, we bieden je altijd de mogelijkheid die het beste bij je past. 

 

SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn en blijf op de
hoogte van de laatste nieuwtjes binnen
het IT-vakgebied!
 

 

BEZOEKADRES

Graag meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten, of maak een
afspraak!

Dorpstraat 162a
5504 HM Veldhoven
+31 (0)40 234 8800
info@it-profile.nl